Referensprojekt - gardiner för alla miljöer

Vi erbjuder gardiner till offentlig miljö, kontor, restaurang och hotell. Här har vi samlat några av våra många projekt så att du kan inspireras av olika gardinlösningar. 

Peab

I sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget. Det som 1950 började med två mycket unga bröder, Mats och Erik Paulsson, och en traktor är idag Sveriges största, och ett av nordens ledande, bygg- och anläggningsföretag.   Under 2020 samlade Peab sina kontor i Öresundsregionen och bygger ett nytt Peab center i södra Hyllie i Malmö. Kontoren placeras i den första etappen av totalt fem hus som planeras i projektet The Gate. Det är Peab Fastighetsutveckling som utvecklar projektet via dotterbolaget Annehem. Den första byggnaden omfattar cirka 6 600 kvadratmeter kontorslokaler. Dessa kontorslokaler behövde givetvis inredas med gardiner.

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till transparenta gardiner. Gardinex har levererat gardiner till samtliga mötesrum, kontorslokaler, reception och lobby i Peab center. Inflyttning skedde under första kvartalet 2020.

Hotel Duxiana

Hotel Duxiana är beläget i hjärtat av Malmö, och kan med sina lyxiga rum och sviter erbjuda sina gäster såväl ostörd avkoppling som överflöd av lyx och bekvämligheter. I augusti 2020 blev vi anlitade att hitta en gardin lösning till deras lobby- och loungedel, som utöver sina vackra och ljusa rum även erbjuder en fanatiskt mat och dryck upplevelse. 

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till tunna gardiner. Gardinex har levererat produkter till såväl hotellets barer, lounge och lobby.

Setterwalls Advokatbyrå

Setterwalls är Sveriges äldsta advokatbyrå. Deras historia går tillbaka till 1878. Setterwalls har idag ett mycket gott renommé i branschen. De är topprankade av institut som Chambers and Partners och Legal500. Idag finns Setterwalls i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till mörkläggande gardiner. Gardinex har levererat gardiner till Setterwalls samtliga mötesrum i Malmökontoret.

Enspecta

Enspecta är ett besiktningsföretag som arbetar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Företaget bildades år 2009 och deras kunder är både privata och kommersiella. Enspecta ställer höga krav på kvalitet, tillgänglighet och personligt engagemang samt kännetecknas av att ha den mest välutbildade och pedagogiska personalen i branschen.

Gardinex har har levererat wavegardiner och installerat gardinskenor till Enspectas lobby och samtliga mötesrum i Malmö.

Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder 444 stilrena hotellrum med skandinavisk design och stora fönster. Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla torg bor man granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker.

Förutom lyxiga hotellrum erbjuds också sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna!

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till mörkläggande gardiner och tunna hotellgardiner. Gardinex har levererat gardiner till såväl hotellets bar, lounge och rum.

Advisera

Advisera hjälper företag att konkurrensutsätta sina villkor inom Företagstelefoni, Företagslån och Företagsförsäkringar. Advisera gör en fullständig analys kring företagets behov och presenterar därefter enkla lösningar som gör att verksamheten sparar såväl tid som pengar. Under 2020 expanderade Advisera och flyttade in till sitt nya huvudkontor i Västra Hamnen, Malmö.

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till transparenta gardiner och tunna voiler. Gardinex har levererat gardiner till samtliga mötesrum och lobby i Adviseras kontor.

Quan

Quan som ligger intill Malmös bästa uteliv, Lilla torg, ses idag som en av stadens bästa restaurang. Quan erbjuder en sofistikerad twist på det traditionella asiatiska köket med informell mat. Här levereras en autentisk smak i öst med respekt för det förflutnas traditioner.

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till mörkläggande gardiner, för att skapa en ombonad och lyxig upplevelse runtom i miljön.

Gardinex har levererat gardiner till såväl restaurangens bar och lounge.

Våningen & Villan

Våningen & Villan grundades 1998 och har idag kontor spridda över stora delar av landet. En otrolig viktig grundsten för företaget är ett starkt varumärke där man vill se till att medarbetare har en stimulerande arbetsplats. Samt kontor där kunder givetvis också ska trivas. Därför kändes det extra viktigt att anlita Gardinex för att skapa lyxiga och ombonade miljöer med gardiner.

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till mörkläggande gardiner samt tunna voiler. Gardinex har levererat gardiner till Våningen & Villans samtliga mötesrum i Malmö.

Våra företagskunder