Hemma hos Sabina Von Essen

Artikel publicerad på: 30. jun 2023 Artikeltagg: Hemma hos
Hotellgardin i vardagsrum
Allt Inspo

Sabina Von Essen är en framgångsrik konstnär med tavlor som lockar kunder över hela världen. Hennes detaljrika konstverk blandar verklighet och fantasi, abstrakta och konkreta element. År 2023 fann Sabina och Lucas, tillsammans med deras hund Hjördis, sitt drömhem i en sekelskifteslägenhet.Vi fick äran att leverera gardiner till deras fantastiska hem.

Få en exklusiv inblick i konstnären Sabinas hem. Upptäck en värld av konst, spektakulära detaljer och en kombination av antika och moderna inslag.

Sabina har inspirerats av den parisiska sekelskiftesstilen, där karakteristiska drag inkluderar chevronparkettgolv, en öppen spis i Louis XV-stil och eleganta marmordetaljer. Hon har sedan adderat moderna inslag för att komplettera helhetsintrycket.Hotellgardin i vardagsrummetNär du kliver in i vardagsrummet möts du av ett vackert vintagebord tillsammans med en vintagepedestal, kombinerat med moderna Gubi-fåtöljer och soffa. Väggarna pryds av hennes egna verk i olika storlekar och tekniker.

Sabinas mål är att allt ska betraktas som konstverk. Hon har till och med ritat detaljerade skisser av stuckaturerna i taket. Ett dekorativt G finns på dörröverstycket i vardagsrummet som står för Grevgatan.hotellgardin i vardagsrummetBaserat på en omröstning på Instagram och valde Sabina vår vita hotellgardin. Denna omröstning gav följarna möjlighet att välja mellan sammetsgardiner, en något mer vintageinspirerad stil, eller hotellgardiner, som har en något mer modern look. Sabina valde att följa följarnas preferenser och satsa på vår vita hotellgardin för ett modernt inslag.

Sovrummet är inrett i ljusa toner och även här ser vi mycket konst i olika former samt material av olika tidsepoker och slag. För att komplettera inredningen valdes vår mörkläggningsgardin i en elegant sandfärg, som passar in i helheten och bidrar till en sofistikerad känsla.mörkläggningsgardin i sovrummetI kontoret blir du imponerad av en fantastisk ljuskrona som lyser upp hela rummet. I linje med den tidlösa stilen i sovrummet, valdes mörkläggningsgardiner i färgen sand även till kontoret för att skapa en enhetlig look.mörkläggningsgardin i hemmakontoretNär du stiger in i köket möts du av en av Sabinas fantastiska tavlor som täcker nästan hela väggen. På sidan av tavlan finner du vår hotellgardin i wave som förstärker den eleganta känslan i rummet. Den andra väggen strålar av vacker belysning och en storslagen kronlampa hänger över trädbordet.

Hotellgardin i köketLägenheten är som en stor konstutställning där varje element är noggrant genomtänkt. Det handlar inte bara om hennes fantastiska tavlor, utan varje inredningsdetalj i hemmet. Sabina delar med sig av sin vision och berättar att det viktigt att varje föremål har en själ och en historia som berör och väcker känslor.

 
Dela: