Inspo

Hemma hos Wilma Holmqvist
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Wilma Holmqvist
Wilma är både en framgångsrik entreprenör som grundade sminkföretaget Hickap och en välkänd influencer med över 400 000 följare på Instagram. Hennes engagerade följare får ta del av både hennes karriärresa och hennes spännande vardagsliv, vilket inkluderar äventyr såsom snowboardåkning. Under 2023 flyttade Wilma in i hennes nya lägenhet och vi fick uppdraget att leverera gardiner till vardagsrummet, köket och sovrummet. I vardagsrummet skapar vår tunna linnegardin en lugnande atmosfär genom sitt försiktiga fladdrande. Wilma valde en benvit färg som smälter samman perfekt med övriga detaljer i rummet. Här finner man en elegant beige soffa, ett glasbord med vackra inslag av marmor och en Gube-fåtölj som står mittemot. Den enhetliga stilen fortsätter i köket som är utrustat med en vacker köksö i marmor och nyanser av beige. För att skapa kontrast finns ett vitt bord omgivet av eleganta trästolar. Varje detalj i detta utrymme är tydligt vald med omsorg för att skapa en sammanhängande helhet. Även här hittar man vår tunna linnegardin i färgen benvit. Wilmas sovrum är inrett i en vintage-stil med en greige tapet, sänggavel och matta i svala bruna toner. Över sängen hänger ikoniska svartvita fotografier av ABBA-medlemmarna vid Waterloo tågstation. För att komplettera inredningen valde hon en mörkläggningsgardin i färgen benvit. En speciell detalj är att här valdes wavegardiner, vilket inte är vanligt för mörkläggningsgardiner, men det ger en unik touch till helheten. 
Läs mer
Hemma hos Ines Kokic
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Ines Kokic
Ines Kokic är en lifestyleinfluencer med över 200 000 följare på Instagram. Hon delar generöst med sig av sitt familjeliv, resor och vardag. Under 2023 flyttade familjen till en ljuvlig sekelskifteslägenhet och vi fick uppdraget att leverera gardiner till alla rum. En genomgående modern och lyxig inredningsstil präglar hela hemmet, med imponerande takhöjd, detaljerad stuckatur och våra gardiner som kompletterar helheten.I det exklusiva köket samspelar olika nyanser av beige och ett mörkbrunt träbordet som bryter av på ett snyggt sätt. Enkla detaljer som en vas med färska blommor och ljusstakar på bordet i minimalistisk design adderar stil utan att överväldiga. Det är dessa små, enkla val som tillsammans ger inredningen en stilfull och genomtänkt prägel. Här valde Ines vår beiga linnegardin som kompletterar inredningen alldeles utmärkt.När du stiger in i vardagsrummet möts du av en elegant soffa i en beige nyans, ett träbord och en matchande teddyfåtölj. Den tunna linnegardinen förstärker rummets eleganta atmosfär. Små element så som mysiga kuddar, en genomskinlig glasvas som låter blommorna lysa igenom och vackra stuckaturer längs taket skapar ett drömskt vardagsrum.I det lilla barnrummet har Ines satsat på mjuka färger. Vår sandfärgade mörkläggningsgardin skapar en lugnande omgivning för de små när det är dags att vila.I sovrummet har Ines valt ljusa färger för att skapa en behaglig och sammanhängande atmosfär. Enkel och minimalistisk inredning präglar rummet, och det kompletteras av vår mörkläggningsgardin i ljusbrun nyans och vår benvita hotellgardin.        
Läs mer
Hemma hos Emma Melin
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Emma Melin
Emma Melin är en inredningsinfluencer med över 100 000 följare på Instagram. Hon erbjuder insiktsfulla inredningstips där ljusa nyanser och moderna detaljer avspeglar hennes personliga stil. Utöver detta har vi också fått följa familjen Melins äventyr med att bygga sitt drömhem - ett otroligt fint arkitektritat ladhus i Stockholms Skärgård. Vi fick äran att vara en del av deras resa genom att leverera gardiner till samtliga rum. Ljuset flödar över hela fönsterpartiet i vardagsrummet och erbjuder en stillsam utsikt över naturen. Här är det högt i tak och det får rummet att kännas stort. Vita soffor med mjuka, inbjudande former och ett modernt marmorbord som ger en statement-look till rummet.Köket är integrerat med vardagsrummet och där finns ett vackert träbord tillsammans med matchande stolar. Denna inredning skapar en kontrast samtidigt som den passar in i den övergripande stilen. Vår tunna linnegardin ramar in rummen på ett elegant sätt. Emma har valt en benvit färg för att komplettera inredningen.Sovrummet har en riktigt magisk atmosfär, med en känsla av att sväva bland molnen. Hela inredningen håller sig i en harmonisk vit nyans, inklusive den sköna sängen som nästan ser ut som ett moln, och det fluffiga vita påslakanet. För att fullända stilen har Emma valt vår tunna linnegardin i vitt, tillsammans med en mörkläggningsgardin i samma nyans. Det är verkligen en plats för lugn och harmoni. Ett välfungerande barnrum är utformat för att inkludera lek och vila, samtidigt som det erbjuder praktisk förvaring. Hos familjen Melin har de lyckats kombinera detta med en bedårande inredning. De små detaljerna, såsom sänghimmeln, harmoniserar elegant med vår tunna linnegardin. Badrummet är en absolut dröm med en kalkstensliknande yta. Kommoden i mörkt trä som tillför både värme och karaktär till rummet, och ljuset som strömmar genom fönstret blir försiktigt dämpat av vår eleganta linnegardin i färgen vit.Låt dig inspireras av familjen Melins arkitektritat ladhus, där ljusa färger och moderna detaljer skapar en känsla av tidlös elegans.
Läs mer
Hemma hos Valentina Beqiri
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Valentina Beqiri
Valentina Beqiri arbetar som influencer och inspirerar sina följare med resor, mode och vardagslivet. Under sommaren 2023 flyttade Valentina in i en riktig drömlya från sekelskiftet som får vem som helst att tappa hakan. Hennes personliga stil är en blandning av tidlösa möbler och färger med en touch av art deco. Vi fick äran att leverera gardiner till vardagsrummet, allrummet och sovrummet. Den eleganta fiskbensparketten genom hela lägenheten skapar en tidlös känsla i hemmet. När man sedan stiger in i vardagsrummet möts man av en fantastisk kakelugn som verkligen förhöjer den mysiga atmosfären. Här kan man sitta och njuta av både dess värme och skönhet. I mitten av rummet finner man ett marmorbord med klassiska inredningsdetalj som fångar ens uppmärksamhet - ett schackbräde och en flowerpot lampa i en greige nyans.Valentina betonar betydelsen av gardiner som också bidrar till en välkomnande känsla i hemmet. Hon förklarar att ens hem är en plats av lugn, mycket personligt, och det var av största vikt för henne att det skulle vara en plats där man kan komma hem och koppla av. För att komplettera inredningen i vardagsrummet valdes vår tunna linnegardin i en vacker beige färg. De utgör verkligen en prägel på inredningen och går ton i ton med resterande detaljer i rummet. I allrummet finner man en vacker träbord, en mysig teddy-soffa, lampor samt levande ljus som samsas. Valentina beskriver sin inredning som mysig och betonar hur viktigt det är med rätt belysning för att skapa rätt atmosfär. Genom att använda en variation av ljuskällor upplevs rummet mer personligt. Valentina tips är att strunta i taklampor och istället fokusera på bordslampor och att tända ljus. Hon har valt att kombinera inredningen med vår eleganta vita linnegardin. En exklusiv linnegardin av tunn och vacker kvalitet, som skapar den optimala ljusinsläppet.Sovrummet är en plats där man kan koppla av och återhämta sig efter en lång dag. Valentina har valt att inreda sitt sovrum med naturliga beiga nyanser, och för att komplettera inredningen valdes vår grova linnegardin i färgen sand.
Läs mer
Hemma hos Fanny Nilsson
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Fanny Nilsson
Fanny är en lifestyleinfluenser som bor i en charmig villa med närhet till skog och natur. Att stiga in i Fannys hem är som att stänga av helt från bruset utanför. Vi fick äran att leverera gardiner till 17 meter fönsterparti.  Fanny har verkligen skapat ett hem där man känner sig avslappnad. Utsikt över gröna träd, fönsterparti som sträcker sig över hela rummet och vår grova linnegardin som släpper in tillräckligt med ljus för att det ska kännas luftigt.  Vardagsrummet ger en retro känsla, där en beige-brun skinnsoffa med åldrad look kombineras med mörkbruna skinnfåtöljer. En unik kombination som verkligen återspeglar Fannys personliga stil. Lampan som hänger över soffbordet är en skönhet i sig och den mjuka belysningen skapar en varm känsla i rummet. Hemma hos Fanny hittar man många levande ljus i olika former, storlekar och material som också bidrar till en lugn miljö. I köket fortsätter den naturliga tonen. Allt från det askiga träbord till doftljusen med naturliga skiftningar skapar en harmonisk stämning. Detta är en plats där man kan sitta och känna ett inre lugn medan man betraktar landskapet genom fönstret. På andra sidan rummet möts vi av ett vackert marmorbord i en naturlig beige färg. Bordets unika design får det att sticka ut. Även här finns beiga och bruna detaljer som matchar vår grova linnegardin i färgen sand. Vår exklusiva gardin, tillverkad av linne och viskos, har ett tyngre fall och är perfekt för den som inte vill ha det alltför transparent. Fanny har valt gardiner med veckband, vilket man kan se genom att skenan inte syns och på gardinernas små jämna veck. Låt dig inspireras av ett hem med en lugn ton och en vilsam atmosfär.
Läs mer
Hotellgardin i vardagsrum
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Sabina Von Essen
Sabina Von Essen är en framgångsrik konstnär med tavlor som lockar kunder över hela världen. Hennes detaljrika konstverk blandar verklighet och fantasi, abstrakta och konkreta element. År 2023 fann Sabina och Lucas, tillsammans med deras hund Hjördis, sitt drömhem i en sekelskifteslägenhet.Vi fick äran att leverera gardiner till deras fantastiska hem. Få en exklusiv inblick i konstnären Sabinas hem. Upptäck en värld av konst, spektakulära detaljer och en kombination av antika och moderna inslag. Sabina har inspirerats av den parisiska sekelskiftesstilen, där karakteristiska drag inkluderar chevronparkettgolv, en öppen spis i Louis XV-stil och eleganta marmordetaljer. Hon har sedan adderat moderna inslag för att komplettera helhetsintrycket.När du kliver in i vardagsrummet möts du av ett vackert vintagebord tillsammans med en vintagepedestal, kombinerat med moderna Gubi-fåtöljer och soffa. Väggarna pryds av hennes egna verk i olika storlekar och tekniker. Sabinas mål är att allt ska betraktas som konstverk. Hon har till och med ritat detaljerade skisser av stuckaturerna i taket. Ett dekorativt G finns på dörröverstycket i vardagsrummet som står för Grevgatan.Baserat på en omröstning på Instagram och valde Sabina vår vita hotellgardin. Denna omröstning gav följarna möjlighet att välja mellan sammetsgardiner, en något mer vintageinspirerad stil, eller hotellgardiner, som har en något mer modern look. Sabina valde att följa följarnas preferenser och satsa på vår vita hotellgardin för ett modernt inslag. Sovrummet är inrett i ljusa toner och även här ser vi mycket konst i olika former samt material av olika tidsepoker och slag. För att komplettera inredningen valdes vår mörkläggningsgardin i en elegant sandfärg, som passar in i helheten och bidrar till en sofistikerad känsla.I kontoret blir du imponerad av en fantastisk ljuskrona som lyser upp hela rummet. I linje med den tidlösa stilen i sovrummet, valdes mörkläggningsgardiner i färgen sand även till kontoret för att skapa en enhetlig look.När du stiger in i köket möts du av en av Sabinas fantastiska tavlor som täcker nästan hela väggen. På sidan av tavlan finner du vår hotellgardin i wave som förstärker den eleganta känslan i rummet. Den andra väggen strålar av vacker belysning och en storslagen kronlampa hänger över trädbordet. Lägenheten är som en stor konstutställning där varje element är noggrant genomtänkt. Det handlar inte bara om hennes fantastiska tavlor, utan varje inredningsdetalj i hemmet. Sabina delar med sig av sin vision och berättar att det viktigt att varje föremål har en själ och en historia som berör och väcker känslor.  
Läs mer
Hemma hos Emma Winterhagen
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Emma Winterhagen
Emma Winterhagen är en lifestyle-influencer med en följarskara på 60 000 personer på Instagram. Under 2023 flyttade Emma till sin nya lägenhet och vi fick vara med på hennes inredningsresa genom att leverera gardiner till både sovrummet och vardagsrummet.
Läs mer
Hemma hos Jesper Laursen
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Jesper Laursen
Under 2023 flyttade Jesper Laursen till ett designhus i Skurusundet och vi fick äran att leverera gardiner till detta fantastiska hus. 
Läs mer
Hemma hos Sendi Skopljak
 • Artikel publicerad på:
 • Artikelkommentarer räknas: 0
Hemma hos Sendi Skopljak
Följ med hem till Sendi Skopljak och inspireras av den naturliga och harmoniska atmosfären som genomsyrar rummen. 
Läs mer