Hemma hos Emma Melin

Artikel publicerad på: 19. okt 2023
Hemma hos Emma Melin
Allt Inspo

Emma Melin är en inredningsinfluencer med över 100 000 följare på Instagram. Hon erbjuder insiktsfulla inredningstips där ljusa nyanser och moderna detaljer avspeglar hennes personliga stil. Utöver detta har vi också fått följa familjen Melins äventyr med att bygga sitt drömhem - ett otroligt fint arkitektritat ladhus i Stockholms Skärgård. Vi fick äran att vara en del av deras resa genom att leverera gardiner till samtliga rum.

Tunn linnegardin i vardagsrum

Ljuset flödar över hela fönsterpartiet i vardagsrummet och erbjuder en stillsam utsikt över naturen. Här är det högt i tak och det får rummet att kännas stort. Vita soffor med mjuka, inbjudande former och ett modernt marmorbord som ger en statement-look till rummet.
Köket är integrerat med vardagsrummet och där finns ett vackert träbord tillsammans med matchande stolar. Denna inredning skapar en kontrast samtidigt som den passar in i den övergripande stilen. Vår tunna linnegardin ramar in rummen på ett elegant sätt. Emma har valt en benvit färg för att komplettera inredningen.

Sovrummet har en riktigt magisk atmosfär, med en känsla av att sväva bland molnen. Hela inredningen håller sig i en harmonisk vit nyans, inklusive den sköna sängen som nästan ser ut som ett moln, och det fluffiga vita påslakanet. För att fullända stilen har Emma valt vår tunna linnegardin i vitt, tillsammans med en mörkläggningsgardin i samma nyans. Det är verkligen en plats för lugn och harmoni.


Ett välfungerande barnrum är utformat för att inkludera lek och vila, samtidigt som det erbjuder praktisk förvaring. Hos familjen Melin har de lyckats kombinera detta med en bedårande inredning. De små detaljerna, såsom sänghimmeln, harmoniserar elegant med vår tunna linnegardin.


Badrummet är en absolut dröm med en kalkstensliknande yta. Kommoden i mörkt trä som tillför både värme och karaktär till rummet, och ljuset som strömmar genom fönstret blir försiktigt dämpat av vår eleganta linnegardin i färgen vit.Låt dig inspireras av familjen Melins arkitektritat ladhus, där ljusa färger och moderna detaljer skapar en känsla av tidlös elegans.

Dela:
  • Produktetikett: Utsåld