Om oss

När vi startade Gardinex 2008 var det med en tydlig vision: att erbjuda måttbeställda gardiner av marknadens mest exklusiva textilier till både hem och offentliga lokaler. Med noggrant utvalda kollektioner av gardiner, som alltid skräddarsys i Sverige, eftersträvar vi den bästa totalupplevelsen för våra kunder.

I dag återfinns Gardinex exklusiva och lokalproducerade gardiner i både hem och på kontor, hotell, restauranger och eventanläggningar över hela Skandinavien.

Vi vet att närhet till både våra producenter och kunder gagnar både oss själva, alla vi arbetar med och miljön. Därför tillverkas alla våra gardiner av professionella och erfarna sömmerskor i våra egna syateljéer i Sverige – alltid med ett starkt fokus på hållbarhet, kvalitet och maximal flexibilitet för kunden.

MER ÄN BARA GARDINER

Vi vet att gardiner har förmågan att ändra atmosfären och känslan i såväl små rum som stora lokaler. Gardiner reglerar ljusinsläppet och känslan av rymd , men kan också fungera ljuddämpande och avgränsa för att ge inramning och intimitet. Även om vi människor har använt gardiner i hundratals år och betraktar dem som en tidlös del av våra inredningar, är gardinen samtidigt  ständigt föränderlig i både design, material och funktion – något vi alltid tar i beaktande. Därför tänker vi också att vi säljer mer än bara gardiner – vi säljer intryck och känslor.

VI FINNS MED DIG UNDER HELA GARDINRESAN

Vi vet också att det kan låta som en enkel sak att välja, köpa och hänga upp en gardin – men att det i verkligheten ofta förvandlas till ett stort och svårt projekt som innefattar många moment. Därför bestämde vi oss tidigt för att vi skulle finnas där för våra kunder under hela gardinprocessen – oavsett om det handlar om gardiner till sovrummet eller till ett helt hotell. Med kostnadsfria gardinprover, rådgivning och hembesök (Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn) guidar vi och underlättar för våra kunder att både välja och planera rätt. 

NU FINNS VI ÖVERALLT

Med tanke på e-handelns starka tillväxt de senaste åren har det också varit viktigt för oss att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att beställa sina gardiner på nätet. Därför har vi utvecklat en lika detaljerad som lättnavigerad onlineupplevelse som låter våra kunder pröva sig fram och välja fritt bland alla våra gardintyper, textilier, färger och storlekar för att hitta rätt lösning.

Vi vet att en gardin är mer än bara en gardin..