Hemma hos Fanny Nilsson

Artikel publicerad på: 13. jul 2023 Artikeltagg: Hemma hos
Hemma hos Fanny Nilsson
Allt Inspo

Fanny är en lifestyleinfluenser som bor i en charmig villa med närhet till skog och natur. Att stiga in i Fannys hem är som att stänga av helt från bruset utanför. Vi fick äran att leverera gardiner till 17 meter fönsterparti. 

Fanny har verkligen skapat ett hem där man känner sig avslappnad. Utsikt över gröna träd, fönsterparti som sträcker sig över hela rummet och vår grova linnegardin som släpper in tillräckligt med ljus för att det ska kännas luftigt. 

Vardagsrummet ger en retro känsla, där en beige-brun skinnsoffa med åldrad look kombineras med mörkbruna skinnfåtöljer. En unik kombination som verkligen återspeglar Fannys personliga stil. Lampan som hänger över soffbordet är en skönhet i sig och den mjuka belysningen skapar en varm känsla i rummet. Hemma hos Fanny hittar man många levande ljus i olika former, storlekar och material som också bidrar till en lugn miljö.

I köket fortsätter den naturliga tonen. Allt från det askiga träbord till doftljusen med naturliga skiftningar skapar en harmonisk stämning. Detta är en plats där man kan sitta och känna ett inre lugn medan man betraktar landskapet genom fönstret.

På andra sidan rummet möts vi av ett vackert marmorbord i en naturlig beige färg. Bordets unika design får det att sticka ut. Även här finns beiga och bruna detaljer som matchar vår grova linnegardin i färgen sand. Vår exklusiva gardin, tillverkad av linne och viskos, har ett tyngre fall och är perfekt för den som inte vill ha det alltför transparent. Fanny har valt gardiner med veckband, vilket man kan se genom att skenan inte syns och på gardinernas små jämna veck.

Låt dig inspireras av ett hem med en lugn ton och en vilsam atmosfär.

Dela: