Hemma hos Emma Winterhagen

Artikel publicerad på: 8. jun 2023 Artikeltagg: Hemma hos
Hemma hos Emma Winterhagen
Allt Inspo

Emma Winterhagen är en lifestyle-influencer med en följarskara på 60 000 personer på Instagram. Genom sina inlägg delar hon med sig av sin vardag, spännande resor och inspirerar inom mode. Under 2023 flyttade Emma till sin nya lägenhet och vi fick vara med på hennes inredningsresa genom att leverera gardiner till både sovrummet och vardagsrummet.

Sovrummet har en avslappnad atmosfär med mjuka beiga och vita toner. Fönstren är klädda i vår mörkläggningsgardin, som är i en elegant benvit färg, tillsammans med våra vita hotellgardin. Rummet får en sofistikerad look genom detaljer så som en beige sänggavel och LED-lampor under sängen.

Mörkläggningsgardin Mörkläggningsgardin
När du kliver in i vardagsrummet möts du av ett träsoffbord med vackra inredningsdetaljer. Runt omkring finns en stilfull beigefärgad soffa och fåtölj. Varje detalj är noggrant genomtänkt, från de vita piedestalerna till den omsorgsfullt placerade LED-belysningen och gardiner som sträcker sig över hela vardagsrummet.

Hotellgardin

Det är i vardagsrummet som Emma tillbringar största delen av sin tid. Det är hjärtat i lägenheten, platsen där allt sker. Här kan hon arbeta, koppla av, ha vänner på besök och verkligen njuta av den vackra lägenheten.

Emma har valt vår vita hotellgardin längs med hela väggen i vardagsrummet vilket passar perfekt in i helheten och bidrar till rummets harmoni. LED-belysningen framhäver gardinernas skönhet och ger rummet en extra dimension.

Hotellgardin

Enligt Emma är gardiner och blommor de bästa sätten att skapa en mysig och välkomnande atmosfär i hemmet. När människor kommer på besök uttrycker de ofta en "Wow!"-reaktion när de ser gardinerna, berättar Emma.

Låt dig inspireras av kombinationen av moderna element med tidlösa detaljer.

 

Dela:
  • Produktetikett: Utsåld