Hemma hos Valentina Beqiri

Artikel publicerad på: 17 juli 2023 Artikeltagg: Hemma hos
Hemma hos Valentina Beqiri
Allt Inspo

Valentina Beqiri arbetar som influencer och inspirerar sina följare med resor, mode och vardagslivet. Under sommaren 2023 flyttade Valentina in i en riktig drömlya från sekelskiftet som får vem som helst att tappa hakan. Hennes personliga stil är en blandning av tidlösa möbler och färger med en touch av art deco. Vi fick äran att leverera gardiner till vardagsrummet, allrummet och sovrummet.

Den eleganta fiskbensparketten genom hela lägenheten skapar en tidlös känsla i hemmet. När man sedan stiger in i vardagsrummet möts man av en fantastisk kakelugn som verkligen förhöjer den mysiga atmosfären. Här kan man sitta och njuta av både dess värme och skönhet. I mitten av rummet finner man ett marmorbord med klassiska inredningsdetalj som fångar ens uppmärksamhet - ett schackbräde och en flowerpot lampa i en greige nyans.Valentina betonar betydelsen av gardiner som också bidrar till en välkomnande känsla i hemmet. Hon förklarar att ens hem är en plats av lugn, mycket personligt, och det var av största vikt för henne att det skulle vara en plats där man kan komma hem och koppla av. För att komplettera inredningen i vardagsrummet valdes vår tunna linnegardin i en vacker beige färg. De utgör verkligen en prägel på inredningen och går ton i ton med resterande detaljer i rummet.

I allrummet finner man en vacker träbord, en mysig teddy-soffa, lampor samt levande ljus som samsas. Valentina beskriver sin inredning som mysig och betonar hur viktigt det är med rätt belysning för att skapa rätt atmosfär. Genom att använda en variation av ljuskällor upplevs rummet mer personligt. Valentina tips är att strunta i taklampor och istället fokusera på bordslampor och att tända ljus. Hon har valt att kombinera inredningen med vår eleganta vita linnegardin. En exklusiv linnegardin av tunn och vacker kvalitet, som skapar den optimala ljusinsläppet.Sovrummet är en plats där man kan koppla av och återhämta sig efter en lång dag. Valentina har valt att inreda sitt sovrum med naturliga beiga nyanser, och för att komplettera inredningen valdes vår grova linnegardin i färgen sand.

Dela: