Hemma hos Wilma Holmqvist

Artikel udgivet på: 28. nov. 2023
Hemma hos Wilma Holmqvist
Alle Insp

Wilma är både en framgångsrik entreprenör som grundade sminkföretaget Hickap och en välkänd influencer med över 400 000 följare på Instagram. Hennes engagerade följare får ta del av både hennes karriärresa och hennes spännande vardagsliv, vilket inkluderar äventyr såsom snowboardåkning. Under 2023 flyttade Wilma in i hennes nya lägenhet och vi fick uppdraget att leverera gardiner till vardagsrummet, köket och sovrummet.

Mörkläggningsgardin

I vardagsrummet skapar vår tunna linnegardin en lugnande atmosfär genom sitt försiktiga fladdrande. Wilma valde en benvit färg som smälter samman perfekt med övriga detaljer i rummet. Här finner man en elegant beige soffa, ett glasbord med vackra inslag av marmor och en Gube-fåtölj som står mittemot.

Tunn linnegardin

Den enhetliga stilen fortsätter i köket som är utrustat med en vacker köksö i marmor och nyanser av beige. För att skapa kontrast finns ett vitt bord omgivet av eleganta trästolar. Varje detalj i detta utrymme är tydligt vald med omsorg för att skapa en sammanhängande helhet. Även här hittar man vår tunna linnegardin i färgen benvit.

Tunn linnegardin

Wilmas sovrum är inrett i en vintage-stil med en greige tapet, sänggavel och matta i svala bruna toner. Över sängen hänger ikoniska svartvita fotografier av ABBA-medlemmarna vid Waterloo tågstation. För att komplettera inredningen valde hon en mörkläggningsgardin i färgen benvit. En speciell detalj är att här valdes wavegardiner, vilket inte är vanligt för mörkläggningsgardiner, men det ger en unik touch till helheten. 

Mörkläggningsgardin
Mörkläggningsgardin
Del: