Gardinguide

Så hänger du dina gardiner

Det kan vara svårt att veta vad som är den rätta upphängningen och hur du får till den. Här är våra bästa tips för hur du ska lyckas med dina nya gardiner.

Dina gardiner levereras färdigkrokade

Du behöver inte köpa några krokar till din beställning. Du behöver inte heller trä i några krokar på gardinen. Du får gardinen levererad med rätt antal krokar som redan sitter i. Vi har gjort allt förarbete för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig!

Har du dessutom köpt med gardinskena i din beställning så levereras den med rätt antalet glid som matchar krokarna som sitter på gardinen.

Dina måttbeställda gardiner är redo för en enkel upphängning direkt vid leverans - utan krav på något förarbete!

Få till rätt vågor med wave

Börja från vänster sida och sätt i första kroken. Sätt sedan i andra kroken och dra vågen mot dig. Sätt sedan i tredje kroken och tryck in vågen mot väggen. Upprepa sedan processen tills gardinen är upphängd. Sista steget är att kontrollera att första vågen till vänster och den första vågen till höger pekar ut. Om detta är fallet så är upphängningen korrekt.

Steama och spraya gardinerna

Vi vill tipsa dig om att inte glömma några viktiga detaljer i slutet. Steama gärna gardinerna efter upphängning! En skrynklig gardin kan skapa ett motbjudande intryck av ditt fönster.

Avsluta sedan med en sista touch genom att spraya lite linnevatten på dina nya gardiner! Det ger gardinerna en underbar doft och en nytvättad känsla.

Köpa linnevatten till gardiner

Behöver du hjälp med montering?

Inga problem! Vi hjälper dig gärna med montering av dina nya gardiner, så att du kan vara säker på att det installeras korrekt.

Vi har erfarna montörer som är experter inom gardininstallation. Vi monterar gardinskena, hänger upp dina nya gardiner och avslutar med att steama dem för att få en perfekt finish.

Gäller endast i följande områden: Malmö (hela Skåne), Köpenhamn, Göteborg och Stockholm.