Vårt erbjudande

I dag återfinns Gardinex exklusiva och lokalproducerade gardiner i både hem och på kontor, hotell, restauranger och eventanläggningar över hela Skandinavien. 
Vi vet att närhet till både våra producenter och kunder gagnar både oss själva, alla vi arbetar med och miljön. Därför tillverkas alla våra gardiner av professionella och erfarna sömmerskor i våra egna syateljéer i Sverige – alltid med ett starkt fokus på hållbarhet, kvalitet och maximal flexibilitet för kunden.

Vi erbjuder företag mer än bara gardiner

Sömnad

Vi har egna sömnadsateljéer lokalt i Skåne och kan erbjuda dig all typ av textilsömnad. Från färdiga gardiner, sängöverkast till bordsdukar. Detta utförs av kunniga sömmerskor med lång erfarenhet.

Behöver du hjälp med sömnad? Hör av dig!

sales@gardinex.se

010-2040804

Gardinskenor

Vi jobbar med marknadens bästa gardinskenor och kan erbjuda dig olika typer och utföranden av gardinskenor. Vi kapar även gardinskenorna till exakta längder som önskas.

Behöver du hjälp med gardinskenor? Hör av dig!

sales@gardinex.se

010-2040804

Montage

Vi har ett gäng av gardinmontörer som är redo att hjälpa dig i alla projekt. Vi har montörer som är specialister på montering av gardinskenor och solskyddslösningar.

Behöver du hjälp med montage? Hör av dig!

sales@gardinex.se

010-2040804

Mattor

Vi har ett stort sortiment av olika mattor och utföranden. Mattorna är av högsta kvalitet och tillverkas av dem största varumärkena. Allt från heltäckningsmattor till gångmattor.

Behöver du hjälp med mattor? Hör av dig!

sales@gardinex.se

010-2040804

Solskydd

Vi erbjuder ett stort sortiment avsolskyddslösningar såsom rullgardin, plisségardin, lamellgardin för att ge möjlighet till optimal arbetsmiljö som skyddar mot solljus och värme.

Behöver du hjälp med solskydd? Hör av dig!

sales@gardinex.se

010-2040804

Tapetsering

Vi erbjuder omklädsel av möbler som behöver ett nytt liv eller varför inte en ny färg. Vi vill att man ska bevara gamla möbler och istället ge dem ett nytt liv. Tillsammans skapar vi en mer hållbar värld.

Behöver du hjälp med möbeltapetsering? Hör av dig!

sales@gardinex.se

010-2040804

Våra företagskunder