Hemma hos Jesper Laursen

Artikel publicerad på: 16 maj 2023 Artikeltagg: Hemma hos
Hemma hos Jesper Laursen
Allt Inspo

Jesper Laursen är grundare och driver inredningsföretaget Scandinavian Homes. Dem stylar väldigt många bostäder inför försäljning men jobbar också mycket med inredningsprojekt i privata hem och offentliga miljöer, både i Sverige men också internationellt. Jesper driver även instagramkontot Scandinavianhomes med över 1M följare.  

Under 2023 flyttade Jesper till ett designhus i Skurusundet och vi fick äran att leverera gardiner till detta fantastiska hus. 

När man kliver in i köket möts man av en elegant och minimalistisk stil. Ekparketten skapar en inbjudande miljö, medan de stora fönstren släpper in rikligt med ljus. Vår grova linnegardin i färgen sand sträcker sig över hela fönsterpartiet och ger en känsla av enkelhet. En detalj som fångar ens uppmärksamhet är marmorpedestalen med en vacker vas, den bidrar till rummets övergripande stil.

Vardagsrummet är inrett med samma elegans där marmor står i fokus. Längs väggen finns en soffa i en vacker greige-nyans, och i mitten av rummet står ett soffbord i marmor som omges av unika inredningsdetaljer. Här finns iögonfallande detaljer så som unika växter, en piedestal i marmor och en lampa i samma material. För att komplettera den övergripande stilen hittar ni vår grova linnegardin i en naturlig sandfärg, som passar perfekt med en mysig matta i samma nyans.

Sovrummet är enkelt inrett med jordnära färger som skapar en avkopplande känsla. Här valdes vår sandfärgade mörkläggningsgardin, som kombineras med vår vita hotellgardin. Sovrummet är utformat för en att få en skön god natts sömn och erbjuder en plats för avkoppling.

Dela:
  • Produktetikett: Utsåld